Нанесення на флешки. Друк на флешках. Флешки з нанесенням.

Якщо перед вами поставлено завдання виконати оригінальне нанесення на флешки , але ви абсолютно не розбираєтеся в тонкощах цього процесу , тоді сайт « usb - fleshki.com.ua » , із задоволенням ознайомить вас з усіма існуючими технологіями друку на usb - флеш накопичувачі , і допоможе зробити правильний вибір. Нанесення на флеш пам'ять може знадобитися набагато частіше , ніж можна собі уявити. Приводів для цього предостатньо. Всім нам подобається радувати своїх рідних і близьких оригінальними та корисними подарунками. Коли наближаються урочисті дати, ми намагаємося знайти час для пошуку відповідного презенту , і вибрати не лише гарну , а й потрібну річ. Читати текст далі ....

У величезному місті , де завжди існує незліченна кількість пропозицій на будь-які товари і послуги, не так вже й легко визначитися з вибором , навіть самого звичайного виробу. Наша компанія займається виробництвом рекламно -сувенірної продукції , серед якої завжди знайдуться оптимальні пропозиції , як для урочистих подій , так і для розвитку бізнесу. Лише на нашому спеціалізованому сайті ви знайдете такий вражаючий асортимент товару , у вигляді накопичувачів цифрової пам'яті . Ці пристрої користуються таким попитом , що , практично , жодна пропозиція не здатна його повністю забезпечити . Ні одне, крім , представленого в нашій компанії , зрозуміло . Розвиток рекламного бізнесу набуло небачених масштабів , реклама реалізується тисячами шляхів , і кожна організація вибирає для себе найбільш підходящий з них . З відмінною боку зарекомендували себе в якості рекламного носія , флешки. Ці пристрої дуже ефективно справляються з поширенням інформації. Накопичувачі цифрової пам'яті перейшли в розряд повсякденно використовуваних речей , тому вони завжди на виду , відповідно, зображення , поміщене на їх поверхню , просто не може залишитися непоміченим . Брендування флешок фірмовими логотипами , слоганами та іншої контактною інформацією , ви можете замовити в нашій компанії за найдоступнішою ціною. Ми випускаємо продукцію дивного якості. Власна виробнича база компанії , оснащена новітнім обладнанням і сучасними матеріалами, дозволяє нам створювати , буквально , шедевральні вироби . Нанесення на флешки ми виробляємо за допомогою таких технологій , як гравіювання , тамподрук , УФ- друк та іншими способами. Промо- флешки найчастіше виготовляються в пластикових корпусах. Цей матеріал найбільш економічний і оптимально підходить для великих замовлень. Пластикові флеш накопичувачі оптом , виробляються в максимально стислі терміни. Для такої групи товару застосовуються технології тамподруку і УФ - друку . Особливість тамподруку полягає в тому , що вона дозволяє якісно і чітко передавати зображення на корпус флешки будь-якої форми . Еластичним силіконовим тампоном , фарба переноситься на пластикову поверхню , акуратно виконуючи всі контури , вигини і лінії . Ще одна вагома причина для того , щоб застосовувати для друку флешок саме тампон друк - можливість точного зображення саме на маленьких поверхнях . Зображення і текст , при цьому , ніколи не змащуються , завжди мають презентабельний зовнішній вигляд. Тамподрук не тільки дуже економічна , вона надзвичайно універсальна , щодо застосовуваних поверхонь . Дуже добре поєднується дана технологія також і з металевими , і з дерев'яними , і з шкіряними накопичувачами. Дещо більшою практичністю відрізняються корпуси з цим видом нанесення , які мають вбираючу поверхню. Такими є шкіряні та дерев'яні usb флеш . У даному випадку фарба проникає глибоко в структуру матеріалу , і зображення стає більш захищеним від зовнішнього впливу . Нанесення на флешки , вироблене УФ- печаткою також дуже актуально для виробництва великої і термінового тиражу продукції . Спеціальні ультрафіолетові кольорові чорнила , за допомогою яких здійснюється друк на флешках , володіють високим ступенем адгезивности . Після нанесення таких чорнила , корпус флешки сушать під ультрафіолетовою лампою , в результаті чого , в лічені хвилини відбувається цілковите затвердіння ( фотополімеризація ) , що наноситься барвника. Удосконалені УФ- фарби нового покоління , які ми використовуємо у виробництві , дозволяють створювати чудові яскраві зображення, виконані тонкими структурними шарами. Дані шари не руйнуються навіть при самому регулярному використанні флешки , і не підкоряються негативному впливу зовнішніх факторів. Крім того , УФ- нанесення на флешки володіє високою резистентністю до хімічних речовин . Друк на флешках даним методом застосовується на всі основи . Для виробництва usb накопичувачів в металевих , скляних , а також дерев'яних корпусах , ми використовуємо метод гравіювання. Гравірування прекрасно підходить для виготовлення корпоративної продукції , яка буде застосовуватися в якості оригінальних сувенірів для співробітників вашої компанії або ділових партнерів. Крім того , ви можете замовити нанесення на флешки у вигляді гравірованих малюнків або пам'ятних написів , якщо хочете підготувати особливий презент близькій людині . Гравірування на металі здатна виконувати зображення будь-якої складності , в самих різних стилях. Тонкі , ледве помітні , або виразні , яскраво виражені штрихи і контури створюють непередаваний образ флеш пам'яті . Особливу увагу радимо звернути на скляні корпусу з 3D гравіруванням. Незвичайне враження справляють на оточуючих застиглі усередині скла картинки або написи. Це новітній винахід сувенірної сфери причаровує з першого погляду. Всім нормам екологічного виробництва відповідає виготовлення гравірованих дерев'яних флешок . У даному випадку не застосовуються ніякі барвники і хімічні речовини , і сам процес не завдає ні найменшої шкоди навколишньому середовищу. Для любителів новомодного еко -напрямку , кращим подарунком стане такий унікальний флеш накопичувач . Зв'язавшись з нашими менеджерами , ви зможете отримати вичерпну інформацію з усіх , вас цікавлять. Замовити друк на флешках у Києві швидше і вигідніше саме у нас. Найвища якість і кращий сервіс - це непорушні принципи , на яких заснована вся наша робота.

Автор:  В.В.