Новинка 2016 року, Web Keys (Веб ключ).

Надаємо Вашій увазі новинку 2016 року - WEB Key.
На ринку флеш накопичувачів наша компанія існує з 2007року, за цей час ми реалізували велику кількість успішних проектів по виготовленню корпоративних флешок, і частенько доводилося стикатися з ситуацією коли замовник просить флешку мінімального обсягу, за мінімальною ціною для поширення (роздачі в якості інформаційного матеріалу, каталогу , прайса). Ситуація зрозуміла, і ми її вирішували поставляючи замовнику найдешевші флешки. Флешки з об'ємом пам'яті 256Мб і 512Мб зустрічаються все рідше і рідше, так як прогрес не стоїть на місці і обсяг інформації також збільшується і флешки з таким обсягом перестають випускати. Але, що ж робити, якщо все ж виникає потреба передавати інформацію замовникам потенційним клієнтам у вигляді файлів, каталогів, прайсів?
Ми знайшли вихід і хочемо поділиться з Вами!
Трохи даних для розуміння ситуації і переваг які перед вами можуть відкриватися.
Не новина, що кожна компанія, організація, навіть бувають випадки, що і людина має свій сайт або сторінку в Facebook, портфоліо і т д. Сайт це свого роду візитна картка в світі інтернету, яка повідомляє всім, чим ви займаєтеся, що ви продаєте , які послуги ви надаєте. Функціонал сайтів дозволяє завантажувати на них відео, вивішувати файли для скачування, відкривати доступ до файлів на сервері, робити слайд шоу, робити презентації та багато іншого.
У наш час для зберігання і перенесення інформації використовують USB флеш накопичувачі, так як він невеликий і має досить великі обсяги пам'яті. Це відбувається наступним чином, ви купуєте USB флешки, записували на них файл і передаєте замовнику або потенційному клієнтові.
Ми хочемо спростити цей процес наступним чином.
Використовуючи WEB KEY (Веб-ключ) ви отримуєте той же результат, що і від використання флешки, тільки на багато дешевше.
Як це працює?
WEB KEY це маленьке, в той же час функціональний пристрій, який дає її власнику доступу до інформації, а саме служить провідником в потрібне місце. Замовник вставляє Web Key в USB порт і ваш сайт автоматично запускається на комп'ютері на тій сторінці яку ви вкажете. USB веб-ключ є дешевою альтернативою пристроям USB флеш-пам'яті, а також ефективний спосіб просування Вашої компанії, запуск нового продукту, навчальний матеріал, або кампанії по набору кадрів.
Наприклад: Ви створили сторінку де розмістили повний опис нового продукту, додали пару відео з оглядами і прайс лист. Як варіант це може бути просто посилання на скачування прайс листа або каталогу.
Потім, Ви записуєте в пам'ять WEB KEY (веб-ключа) адреса сторінки в інтернеті яку ви заздалегідь підготували і передаєте його замовнику.
Замовник отримавши WEB KEY, просто вставляє його в комп'ютер як зазвичай вставляв USB флешку, і тут відбувається найцікавіше, ключ спрацьовує і автоматично відкриває браузер на комп'ютері і проводить замовника за посиланням на зазначену вами сторінку. Він вивчає опис продукту, дивиться відео огляди, закачує прайс лист собі на комп'ютер і справа зроблена. Але це ще не все.
Розкрию Вам ще деякі секрети. Якщо з часом ви захочете познайомити замовника ще з одним новим продуктом, ви можете просто оновити інформацію на сторінці, або завантажити новий актуальний прайс, і замовник завжди буде в курс актуальною ціни.
Також, WEB KEY має великий плюс, так як його легко можна прикріпити до візитної картки, брошурі, каталогу та іншої друкованої продукції. Це дозволить замовнику згадати Вас і переглянути презентацію товару скачати актуальний прайс, як тільки він знайде Вашу візитку.
Прикріпивши Веб-ключ до Візитною карткою, ви передаєте своїм клієнтам набагато більше ніж контакти, ви передаєте їм свою турботу і комфорт, так як не потрібно нічого робити, просто вставте ключ в USB порт і ваша інформація на обличчя, ви застосовуючи різні способи рекламуєте і просуваєте свій продукт.
Так застосовуючи Веб-ключ ви можете реалізувати такі завдання:
- Посилання для скачування прайс листа (При цьому оновлюючи прайс на сервері, замовник отримує завжди свіжий прайс)
- Візитна картка - з інформацією про компанії, каталогом, актуальним прайсом
- WEB Сторінка презентація нового продукту або послуги
- Призначені для користувача Акції - підключаючи до комп'ютера користувач потрапляє на сторінку з акцією де може заповнити форму або залишити замовлення зі знижкою або виконати інші потрібні дії;
- Презентація об'єкта нерухомості з відеороликами, описом, актуальними цінами, відгуками, описом переваг іншою корисною інформацією;
- Програми лояльності клієнтів - знижки і пропозиції для клієнтів
- Щорічні звіти - звіт про роботу компанії
- Онлайн ігри - доступ до онлайн грі
- Доступ до інтернет магазину з актуальними цінами для цього клієнта.
- Круїзні маршрути - маршрути, карти і багато інших можливостей.
Важливим властивістю Веб-ключа є, чи не можливість видалення інформації, перезапису і будь-яких операцій з даними, так як на веб-ключ записується тільки посилання, яка буде автоматично завантажується при підключенні до комп'ютера.
ВАЖЛИВО !!! WEB KEY не має вільного місця в пам'яті, що виключає можливість запису додаткових даних, цей факт Гарантує відсутність вірусів на пристрої.